vliv mikrovlnných technologií na potraviny,vodu či léčiva

17.01.2015 10:36

Jídlo a pití co konzumujeme má vodík v různých mikro a makro vazbách/klusterech a tyto klustery dělají vzory, vzor je anténa která vibruje, vysílá a přijímá zároveň.

 Čím složitější vzorec (viz Emoto a zmrzlá voda s různě složitými/krásnými vzory s tím kterým slovem/vibrací) tím širší spektrum vibrace (rozsah). V přítomnosti antén wifi, GSM a pod. vznikají poškozené vzory či dochází  k poškození stávajících vzorů. Veškeré hodnotné informace obsažené v pokrmu jsou mikrovlnami "vytlačeny" a pokud vložíme dokonce jídlo do mikrovlnné trouby, dojde k totálnímu znehodnocení pokrmu. Potrhané mrtvé buňky s vlastnostmi jako radioaktivně ozářené nedají tělu absolutně žádné informace na molekulární úrovni ani výživné hodnoty, ba naopak, vyvolají v těle autoimunitní reakci = tělu  nic nedají a ještě ho oslabí a dlouhodobě vyčerpávají imunitní systém.

A teď pozor - veškeré přírodní léčiva, zdravá výživa a pod., pokud je skladována pod silným signálem wi-fi, mnoha GSM signály, bluetooth atd., ztrácí informační spektrum tj. důvod , proč je kupujeme, neboť krátké silné stabilní mikrovlny "vytlačí" tyto bioinformace,jenž mají být tělu předány. Kupujete v tomto případě jen slisované seno...

Vliv mikrovln na vodu je extrémní a lidské tělo obsahuje až 80% vody ! V podstatě mikrovlny rozbijí váš bio - energo - informační systém ! 

 

 

Zpět