Neškodný mobilní telefon !

06.08.2014 19:54

Stolní mobilní managerský telefon s externí anténou a gsm kabelem 13m dlouhým : zcela neškodný pro lidské zdraví, nešíří škodlivé mikrovlnné záření v biopoli volajícího+nepoškozuje jeho Epifýzu, šťítnou žlázu, brzlík a pod...

Stolní mobilní managerský telefon s externí anténou 13m - GDP 04 černý

CENA : 7.499,- , cena obsahuje : telefonní přístroj, zhotovení redukce, GSM anténa s 3m  manipulačním kabelem, 10m odstíněného GSM kabelu s pozlacenými spoji. Lze přiobjednat : - redukci pro připojení handsfree sady(sluchátka s mikrofonem).-  Help Kit : náramek s tlačítkem,jenž se po zmáčknutí spojí s telefonem a vytočí předvolené číslo(policie,záchranka,bezp.agentura,lékař, rodinní příslušníci...).

Centrum Nové medicíny při Kineziologii Olomouc nabízí tento stolní mobilní manažerský telefon od renomovaného českého výrobce Jablocom (Jablotron Group), jakou součást základních ochranných opatření chránící lidské zdraví a život před elektrosmogem, zejména mikrovlnným zářením. Telefon je upraven se soushlasem výrobce a s plnou zárukou. Uvnitř telefonu je vestavěna redukce pro externí anténu GSM se základní délkou 3m. Součástí balení je dále externí anténa AN 04 GSM s magnetickou přísavkou a délkou kabelu 10m. 

Tím, že je telefon trvale uzemněný skrze elektrickou zásuvku, neprochází el.oblouk nutný pro uzemnění každého mobilního telefonu našim tělem a nedojde k poškození Epyfízi a jejímu odpojení od okolního biopole, čímž přejde naše tělo do "nouzového stresového režimu" bez intuice, napojení na Vyšší JÁ, bez tzv.horního řízení = metabolismus, hormonální systém, imunitní systém, regenerace těla. V případě výpadku proudu má přístroj záložní baterii  a lze přikoupit i náhradní.

Externí anténa chrání před destrukcí první tři vrstvy našeho biopole z 12 celkových (wi-fi signál rozbíji 7 a bluetooth všech 12 vrstev). Doporučujeme ji umístit na střechu či ideálně samostatná stožár. Při umístění na strom, dojde k procesu jeho pomalého usychání a umírání v okolí cca 4-5m od antény. Ano, a to se děje i nám v přítomnosti aktivního mobilního telefonu bez externí antény. 

Pokud budeme mobilní telefony vypínat s přesměrováním na stolní mobilní telefon (či budeme jen přendávat SIM karty) doma i v kanceláři, vytvoříme si bezpečný prostor bez destrukčního vysokofrekvenčího mikrovlného záření 4-5 metrů okolo každého mobilu. Přesměrovat si hovory takto může libovolný počet mobilů tj. např celá rodina. K čemu potřebuje být 3-5 mobilů v rodině aktivních od podvečera do rána druhého dne?! Ale v případě skutečně závažné potřeby jsou na příjmu...

Nejvíce ohroženou skupinou jsou dnes vedoucí pracovníci, pojišťovací agenti a pod., jený z titulu své funkce musí být stále na "svém čísle" . I zde situaci řeší tento telefon umístěný v kanceláři příp. i doma.

Technická specifikace :

- velký podvětlený LCD displej

- qwerty klávesnice, psaní sms

- vestavěná baterie LiPo nebo Lion 1100mAh

- hlasitý odposlech a vestavěný mikrofon, možnost redukce na handsfree

- připojení USB, synchronizace s PC : tel.seznam a e-mailový klient, aktualizace firmware

- hmotnost 920g

rozměry 230*220*100 mm

- tri band 900/1800/1900 Mhz, GPRS třída 10

- paměť 300 jmen a 600 tel.čísel + 50/30 sms + pamět SIM karty + 100 hovorů oběma směry

- 20 melodií

- redukce hluku, potlačení šumu, digital audio interface, kódování HE,FR,EFR a AMR

 

Zpět