Energetická psychologie od A do Z

20.04.2012 19:55

28.-29.4. a 5-6.5.2012 si vás dovoluji pozvat na pekelně nabitý kurz energetické psychologie, zahrnující T.F.T.,EFT, FASTER EFT, MR, Skills of chance...Ceny jsou přijatelně olomoucké atmosféra bývá vždy skvělá :) Pokud vás zajímá pouze klasické EFT Garyho Craiga a submetody této techniky, přihlaste se první víkend za pouhých 2.500,- ! V případě, že jste již absolvovali EFT, Matrix Reimprinring a pod., bude vás zajímat hlavně druhý víkend, kdy vás naučím nejnovější směr, a to FASTER EFT a jeho využití v osobním coachingu. Cena druhého víkendu je pouhých 3.500,- ! 

Pokud máte zájem absolvovat oba dva víkendy, zaplatíte neuvěřitelných 4.400,- !!! Skripta ke každé technice extra jsou samozřejmostí + plno dalších materiálů na CD a praktické ukázky s posluchači. Dárek - vibrační esence "Jarní úklid" , uvolňující staré a nepotřebné, aby se udělalo místo novému :)

Zbavte se stresu,strachů,bolestí,nemocí,alergií,obezity,závislostí a odstraňte podvědomé blokující životní přesvědčení, jenž vám nedovolí žít naplno.....

Těším se na vás

Radim Němeček, lektor a praktik EFT, Matrix Reimprinting, FASTER EFT, Meta-Medicína, GNM

Zpět