Centrum Nové medicíny a ZERO Technology Ing.Milana Heina

10.03.2013 14:31

Jako praktik vím,co škodlivá záření mobilních technologií způsobují. A je úplně jedna, zda tyto informace před občany ČR jejich instituce zamlčují či nikoli. Ony tu jsou! A je zase jen na každém jednotlivci, jak vezme tuto problematiku vážně a začne sebe a své děti chránit.

Začal jsem hledat, co bych v této oblasti mohl nabídnout a v této chvíli jsem spustil informační e-shop www.elektrosmog1.cz.Pracovní verzi naleznete na www.elektrosmog3.webnode.cz,nyní běží lhůta pro registraci domény). Zde budou veškeré informace k této problematice a rozvněž bude možné zde zakoupit ochranné prostředky od předních světových výrobců. Po absolvování nezbytného školení ve Spolkové republice Německo budu rovněž nabízet měřící techniku, pracující se zákonnými normami, jenž jsou v ČR běžně ignorovány. Lidem jsou nabízíeny např. nesmyslně silné zářiče wi-fi signálu a oni pak následně nejenže v podstatě žijí skoro jako v mikrovlnce, ale i ohrožují na životě a zdraví své sousedy. Nejcitlivěji začnou reagovat děti poruchami spánku, chronickou únavou, děsivými sny, poruchami iminity apod.. Neumí totiž ještě ignorovat pocity a potřeby svého organizmu, neberou různé léky,potlačující toto vnímání a pod.. Řiďte se proto pocity svých dětí !

Rovněž spolupracuji s Ing.Milanem Heinem, českým vynálezcem roku, vyznamenaným Ministerstvem zdravotnictví ČR. Je v podstatě jedinný koho znám, jenž dokáže zkombinovat své technického vzdělání, léčitelské schopnosti a jasnocítění či jasnovidění (vidí aurické pole i biopole, vidí energie v prostoru, pracuje s časoprostorem a pod.). Prostě ty škodlivé vlivy elektrosmogu vidí a cítí. A vidí i škody, jenž páchá ! A občas je ochoten se o své poznatky podělit s veřejností...

 

 

Jak vidíte na těchto obrázcích ochrana se týká i geopatogenních zón či lidí...

 

Co vám hrozí :

- hypofunkce šťítné žlázy

- poruchy imunity a autoimunity

- mutace buněk(nádorů)

- zvýšená únava

- poruchy nervového systému

- poruchy plodnosti

- rozklad biopole

- průnik různých entit, duší a pod.

...a mnoho dalšího

 

Víte, že...

Německá vláda varovala před těmito následky své zdravotní a školské instituce již v roce 2009 ?! 

Francouzská vláda zakázala používání mobilních telefonů ve všech školách dětem do 14 let ?

Rada Evropy zvažuje zákaz mobilních telefonů a wi-fi ve školách v celé EU ?

 

Pokud ne, více můžete dozvědět v odkazech přímo na stránkách www.milanhein.cz 

Zde je malá ochutnávka:

2011-02.pdf (592,8 kB)
2011-04.pdf (337,3 kB)
2011-09.pdf (498,2 kB)
skenování0015.pdf.pdf (2,7 MB)

 

Zpět