11.5.-Přednáška ing.Milana Heina o účincích wi-fi,mobilů a pod. na naše zdraví

07.05.2013 06:55

 

NENECHTE SI UJÍT !!! SAMI JSTE ODPOVĚDNÍ ZA SVÉ ZDRAVÍ !!! ZÍSKEJTE INFORMACE NAVZDORY INFORMAČNÍMU EMBARGU A CENZUŘE v ČR !!!

Přednáška v rámci Centra Nové medicíny - nově jako kontaktního místa Ing.Milana Heina a jeho ZERO Technology

Termín této naprosto unikátní akce je stanovena 11.5.2013(SO). Většinu z vás zveřejněné informace zaručeně doslova posadí "na zadek" . Přednášející . Ing.Milan Hein, pracuje jako vývojový pracovník ve zdravotnictví od roku 1975 ! Je autorem mnoha známých diagnostických přístrojů a držitelem titulu Vynálezce roku udělený Ministerstvem zdravotnictví. V současné době pracuje "na volné noze" pro české i zahraniční společnosti a v rámci svých soukromých obchodních aktivit, s produkty, o něž oficiální místa nemají zájem, z důvodu "okamžité účinnosti" na zdraví a psychiku pacienta :)!!! 

Tématem bude rovněž čištění biopole člověka, rozpuštění škodlivých energií, vliv ne-elektromagnetického záření mobilních telefonů, wi-fi, BTS stanic, geopatogenních zón a pod., aktivní ochrana proti těmto zářením, výroba individuálních homeopatik-autopatik (léčení stejného stejným) technologií biotransferu tj. snímačem vibrace přímo z pacienta do připraveného roztoku(dříve používané technologie-z moči,ze slin...) a pod..

Zpět