Transformační seminář

19.02.2011 13:11

Dovolujeme si upozornit všechny,koho zajímá nejen jejich duševní vývoj,ale i vývoj všehomíra,na plánovaný Transformační seminář pod vedením Mgr. Františka Nagyho,MBA - lektora GNM . Pokud by se přihlásilo 10-20 zájemců,podařilo by se mi Františka a jeho seminář dostat do Olomouce. Seminář o Germánské Nové medicíně bude v Olomouci v červnu,to je již v této chvíli jisté a bylo by hezké zajistit olomoučanům pravidelné vzdělávací cykly i v této oblasti. 

Jak to vidím já : 

Pokud chceme překonat iluzi Matrixu, musíme se ztotožnit s Nekonečnem a ne s fragmenty mysli uvnitř těla. Není zde David Icke, ale vědomí Nekonečnosti. Jestliže se vztahujeme k Nekonečnu a ne k hologramům snícím v představách „existence“, potom Matrix nás nemůže kontrolovat – ovládat. Přestaňte se ptát a začněte si sami vyhledávat odpovědi. Jsme Nekonečno, proto známe všechno. Nekonečno se také neptá, když ví. Kdykoliv se identifikujeme s limitací, ignorancí a vlastní iluzorní osobností, odpojujeme se od Nekonečna, která zná vše a je vším. Když se ptáme, znamená to, že přijímáme fakt, že neznáme odpověď.

 

To nejsou otázky, které tě dohání k šílenství, ale ptaní se.

Matrix

Jestliže nevím, tak si myslím, že nevím. Lidé mají nedostatečnou důvěru v sebe sama, proto se ostatních ptají, co si mají myslet. Ale pokud přestanou pochybovat, začnou vědět. Neptej se, všechno víš.

 

Astrologie je vytvořena Matrixem za cílem manipulovat lidi do identity skrze jejich „iluzorní“ osobnost. Já jsem býk, beran…..Zdůrazňuje ideu rozdělení, části – ne celku. Potřebuje Nekonečno číst svoji budoucnost v tarotech? To vše nás uvádí hlouběji do Matrixu. Ale pokud lidé uvěří předpovědím, mohou se stát. v co věříme, to vidíme a zažíváme. Ve skutečnosti všichni máme sílu vytvořit jakoukoliv realitu, kterou si vybereme.  V případě, že věříme ve znamení, sami sebe limitujeme.

 

Proces odstranění kontroly Matrixu je velmi pokročilý. Vyjádření Nekonečnosti vstoupily do Matrixu – zvláště do nejhustší roviny (časové smyčky), aby se zde ukotvila ENERGIE, která by rozlomila vibrace strachu, jenž drží celý Matrix pohromadě.

Nejsme si toho vědomi skrze mnoho fyzických životů. Je to proto, že zážitky emočních a mentálních stavů drží lidstvo odpojené a podřízené. Všichni se tak „ladíme“ na nízké frekvence Matrixu. Jednota skrze lidi začíná transformovat tyto mentální a emoční frekvence, na kterých žije Matrix a časová smyčka je závislá. Pokud pracujeme na sobě, na svém vývoji, zvyšujeme vibrace své a naší planety.

 

Jednota se vyjadřuje v Matrixu skrze inkarnované aspekty. Stále více lidí cítí její manifestaci a skrze harmonii a vyrovnanost si vzpomenou, kdo skutečně jsou. Zdroj ignorance byl stržen z vibračních „očí“. Pomalu přijde zoufalá smrt kontroly Matrixu. Nekonečno se vyjádřilo skrze všechny úrovně Matrixu, aby si vědomí uvědomilo. Nejdůležitější úroveň Matrixu, kterou je nutno transformovat, je ČASOVÁ SMYČKA.

-          je to nejhustší úroveň

-          je to naše kotva, která nás drží pod vodou

-          produkuje nejvíce energie strachu, která zásobuje entity Matrixu

 

Slova byly nezbytné pro držení 5-ti smyslové mysli. Neviditelná energie je transformátor – ne slova. Mnoho lidí se probouzí, ale Nový světový řád tomu chce zabránit. 

Zpět