Další zamlčování důležitých informací před občany

04.07.2010 13:59

 Je až s podivem,co vše je potřeba zveřejnit v zájmu "práva občanů na informaci " ,přitom ty nejdůležitější informace  týkající se jejich zdraví se zásadně zatloukají,nezveřejňují či minimálně překrucují. Odpovědní pracovníci a politici zkrátka potřebují občany nemocné,strachující se a pokud možno i mírně panikařící - těmto se totiž následně lépe vládne, jsou poslušnější  a lépe ovládající. Jeden z posledních příkladů je zde :

...................Už na konci předcházejícího týdne média informovala o "záhadné střevní chřipce" v Praze (a možná i jinde), průjmech, zvracení, na něž nezabíraly žádné léky (ani  protiprůjmové) Víme ale, že akutní otrava fluorem, který sopečné plyny obsahují (a před jejichž přítomností ve vzduchu zamořeném sopečnými plyny už varovali, sami Islanďané ihned po erupci sopky), probíhá právě takto- tedy průjmy, zvracení, bolesti hlavy... 

Další plyny, obsažené v sopečném plynovém koktejlu, jsou sloučeninami síry a chlóru a jsou rovněž silně jedovaté, ale rovněž (ve spojení s všudypřítomnými vodními parami) také silně  leptavé. Nejen tedy, že nám asi  začnou víc reznout kovy (hned pár km po nedělním vyjetí, kdy auto stálo 3 dny v proudění západního větru, se na autě málem zadřely brzdy a zbytek cesty jízda na ruční > brzdu), ale hlavně můžeme cítit poměrně SILNÉ POLEPTÁNÍ  SLIZNIC NOSU (vypadající jako rýma,kdy se sliznice > snaží vypudit nežádoucí složky hlenem), RTŮ (popukané jako při horečce...), NOSOHLTANU A DÝCHACÍCH CEST (kašel, chrapoty, ztráta hlasu.), OČÍ (slzení, pálení, záněty spojivek...), bolesti hlavy.

Je to rychlá > analýza, možná přijdou další "pecky", z čehož vyplývají následující bezpečnostní opatření: - příliš intenzivně  nevětrat, -raději se moc nezdržovat venku - jen po nezbyzně nutnou dobu (dávno pryč jsou doby, kdy jsme říkali o pobytu venku, že jsme "na čerstvém  vzduchu")  HLAV NĚ  DĚTI!! ošetřovat rty a případné poleptání pokožky nejlépe Rakytníkovým olejem (preventivně i po expozici), případně mastnými bylinnými krémy nebo oleji BEZ EFEKTU VYSYCHÁNÍ. Raději NE heřmánek (stahuje) ani gely, už vůbec ne éterickými  oleji či dokonce synteticky parfémované krémy!!!!

Detoxikace přirozenou cestou může trvat asi týden, otázkou ovšem je, jak dlouho budeme účinkům sopečných plynů a následně částicím podobně dráždivého popela vystaveni. Tolik pro rychlou první pomoc, dejte informaci i dál, ať lidi  nepanikaří s epidemií a nebaští  zbytečně chemické léky, které  nezaberou....

Mnoho štěstí a intuice - bude nejspíš ještě houšť!!!!!

Pěkné  dny v plné přítomnosti TEĎ.

 

PhDr. Romana Čandová

vedoucí MFC

Prof. Lista 393

25207 Štěchovice

tel.: 242413686

mobil: 602680098

 

Zpět